Ігор БЕРКУТ. Голова партії «Велика УКРАЇНА»

середу, 28 жовтня 2009 р.

Сайт про Ігоря БЕРКУТА, партія «Велика УКРАЇНА». Игорь БЕРКУТ, лидер партии «Великая УКРАИНА». Биография, интервью, статьи, фото, видео, украъна. Ігор Беркут – голова Центральної ради політичної партії «Велика Україна» з 15 вересня 2006 року.

На етапі розвитку партії і формування партійної ідеології одним з ключових моментів є принцип «Жодної особистої долі». Тут ви не знайдете інформації, яка відводить від ідей, позицій, поглядів і принципів роботи партії та її лідера до особистих характеристик, як це традиційно склалося в сьогоднішньому українському політикумі. Більшість людей, чия діяльність за останні 18 років була направлена на розвал і розграбування цінностей і досягнень, створених за багато десятиліть народом України, мають ідеально складені біографії. За фасадом прикрашених особистих історій такі люди ховають відсутність чіткої ідеології і приховують свої дійсні світоглядні принципи і справжню мотивацію своєї політичної діяльності.

На відміну від цих політиків саме питання ідеології Ігор Беркут ставить в основу діалогу як з прихильниками, так і з опонентами партії «Велика Україна».

Принципи зміни форм і методів управління державою, а також бачення вирішення найважливіших політичних, економічних і суспільно-соціальних питань розвитку України і життя українських громадян викладені Ігорем Беркутом в програмних документах партії, його статтях і виступах.

Окрім цього кожен, кому цікаві позиції і погляди лідера партії «Велика Україна», має можливість поставити своє запитання Ігорю Беркуту по темах, що стосуються політичної діяльності, у форматі конференцій і чатів, а також прямих теле- і радіоефірів.

0 коментарі: